Een BBQ Workshop is echt een geweldige ervaring. Je leert van alles over koeien en varkens en natuurlijk over hoe je ze het best kunt bereiden op de bbq. Een BBQ Workshop is leuk als je net een keramische bbq hebt aangeschaft, maar ook wanneer je met de mannen onder elkaar eens iets echt leuks wilt doen. Of met de vrouwen natuurlijk. Een BBQ Workshop is weer eens wat anders dan cupcakes of bonbons maken tijdens een vrijgezellenfeestje.
BBQ workshop

Een BBQ Workshop met de mannen

Soms is het gewoon wel eens leuk om met alle mannen uit je vriendengroep een activiteit te gaan doen. Vaak denk je dan aan lasergamen, Solex-rijden, een zeskamp of een rondje golf. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon eens een BBQ Workshop doen. Hier leer je nieuwe bbq-technieken en kun je zien wat de beste stukken vlees van een koe of een varken zijn. Natuurlijk gaat de BBQ Workshop ook over lekker eten. En dat kun je daar zeker doen. Zo doe je weer nieuwe ideeën op. Die ideeën breng je natuurlijk weer in de praktijk op het eerstvolgende bbq-feestje. Je kunt er dan een heuse wedstrijd van maken. Want iedereen van de groep heeft dezelfde informatie gekregen. Biertje erbij en gaan.

Een BBQ Workshop met de dames

Je zou er misschien niet direct aan denken als het jouw beurt is om het dagje uit te organiseren. Toch is een BBQ Workshop ook echt geschikt voor dames. Je leert er zoveel, dat je partner voortaan voor alle randzaken mag zorgen. Denk dan aan het dekken van de tafel, het inkopen doen en de salade maken. Achter de BBQ staan is echt hartstikke leuk, als je maar weet waar je mee bezig bent. En tijdens deze workshop leer je dat. Echt. Barbecueën is niet alleen voor mannen, maar zeker ook voor vrouwen.

Een BBQ Workshop als bedrijfsuitje

Weer eens een ander bedrijfsuitje dan de standaard sport/teambuild-dag. Gewoon lekker met z’n allen naar een BBQ Workshop. Ik weet zeker dat je hoge ogen zult gooien bij zowel personeel als directie. Je leert op zo’n workshop samenwerken en na afloop eet je met z’n allen lekker wat je zelf hebt gebraden/gebakken/gerookt/gekookt. Toch een soort van teambuilding dus, maar dan in een veel meer ontspannen setting. Want personeelsuitjes zijn vaak leuk bedacht, maar kunnen de plank nog wel eens misslaan doordat er teveel verwacht wordt. Deze workshop wordt vast door iedereen goedgekeurd!