Elk jaar een fotoboek maken

Het leukste aan foto’s is dat je ze kunt bewaren. Een leuk idee is daarom om elk jaar opnieuw een fotoboek te laten maken.  Je kunt gemakkelijk een fotoboek maken voor elk jaar dat voorbij gaat. December is dan de ideale maand voor het fotoboek maken. Alle foto’s die door het jaar heen zijn gemaakt, kunnen samengevoegd worden in een fotoboek. Heb je ook van die momenten dat je niet de juiste plaatjes bij elkaar kunt vinden? Met een fotoboek zal dat allemaal verleden tijd zijn.

Een fotoboek maken met verjaardagsfoto’s

Je zou elk persoon in huis een eigen fotoboek kunnen geven. De verjaardagen van die persoon met een foto worden in dit geval na jaren samengevoegd bij het fotoboek maken. Een fotoboek maken vol verjaardagsfoto’s kun je het beste doen bij de 18e verjaardag of erna. Je kunt altijd eerder besluiten om een fotoboek te maken, maar dan zitten er erg weinig foto’s in. Een andere manier voor het maken van een boek vol met foto’s is door alle verjaardagen van een jaar samen in een boek te doen. Door eens per jaar alle foto’s samen te voegen krijg je mooie boeken. Wil je een fotoboek maken met dit soort plaatjes, let dan wel op dat iedereen er tevreden over is. (Behalve als het plaatje echt heel leuk is).

Wanneer kun je een fotoboek maken?

Een fotoboek kun je eigenlijk altijd wel maken. Online kun je gemakkelijk en snel een boek maken. De prijzen vallen reuze mee en het is zo gebeurd. Naast dat een fotoboek maken leuk kan zijn als jaarlijkse traditie, kan het ook als cadeau dienen. Familieleden die ver van je af wonen zullen vast en zeker erg blij zijn met een boek vol foto’s. Alle momenten die iemand heeft gemist kunnen samen een mooi fotoboek maken. Er is eigenlijk geen enkele reden om niet te beginnen met het maken van een fotoboek. Een fotoboek maken kan voor jezelf of voor een ander nooit kwaad, want wie vindt het nu  niet leuk om herinneringen op te halen. Er is altijd wel een  goede reden om een fotoalbum te laten maken. Elke mooie herinnering telt.

Fotocadeautjes

Naast boeken vol met foto’s zijn er ook veel andere dingen die je kunt laten maken. Een agenda is een van deze dingen. Op elke bladzijde staat dan een leuke (door jou uitgekozen) foto op de achtergrond. Een verjaardagskalender is ook zoiets waar je veel leuke herinneringen op kwijt kunt. Bij elke maand staat er dan een (passende ) foto. Alles wordt persoonlijker op het moment dat er een foto op staat. Wil je ook gaan beginnen met het maken van albums, kalenders en agenda’s wacht dan niet langer en bestel ze!