Als u voor uw werk op zakenreis gaat, dan heeft u hierbij over het algemeen al genoeg aan uw hoofd. U wilt zich er dan niet ook nog eens zorgen over hoeven te maken of uw overhemden wel goed gestreken zijn. Strijkvrije overhemden bieden dan uitkomst. Deze hemden zijn gemaakt van katoenen vezels die op een speciale manier zijn behandeld. Deze behandeling zorgt ervoor dat uw hemden altijd kreukvrij blijven en dat u ze dan ook zonder zorgen in uw koffer kunt stoppen. Er zijn vele kwaliteitsmerken die dergelijke overhemden in het assortiment hebben.

Kreukvrij op zakenreis

Stel: u gaat op zakenreis en heeft van tevoren uw overhemden eens goed gestreken. U opent de tas of koffer en dan blijkt dat een en ander toch flink door elkaar is geschud. Die mooi gestreken overhemden liggen door de war en er zijn weer nieuwe kreukels in gekomen. Een strijkijzer heeft u ook niet zo bij de hand, maar om dan met gekreukelde overhemden een belangrijke meeting in te gaan… Met strijkvrije overhemden hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken. Deze overhemden hoeven zelfs niet gestreken te worden als ze net gewassen zijn!

De perfecte stropdas bij uw kreukvrije overhemd

Bent u op zoek naar een nieuwe outfit en wilt u graag dat alle elementen mooi bij elkaar passen? Vergeet dan niet het belang van een mooie stropdas. Zelfs het meest simpele overhemd krijgt een nieuwe impuls als daar een perfect uitgekozen stropdas voor hangt. Let wel op dat u hierbij niet te ver gaat. Er zijn heel wat modellen te koop met prints die vanuit smaaktechnisch oogpunt nooit op textiel gedrukt hadden mogen worden. Beter is het om een smaakvol exemplaar te kopen die is ontworpen door designers van echte topmerken. Wij hebben een ruim assortiment klaarstaan waarbij u er blind op kunt vertrouwen dat u er nog beter uitziet als u deze om heeft.

Als u een nieuwe stropdas bij uw strijkvrije overhemd zoekt, dan is er een aantal dingen waar u op moet letten. Het gaat dan natuurlijk in eerste instantie om hoe het product er uitziet. Is hij dusdanig vormgegeven dat hij bij uw beste pakken past en krijgt u hier vertrouwen van? Het gebruikte materiaal is ook heel belangrijk zodat u uw das makkelijk mee kan nemen op reis. U zit niet te wachten op een stropdas die bij het uitpakken van uw koffer er al niet meer uitziet, of die lastig te knopen is. De prijs is ook altijd heel belangrijk. U koopt bij ons de hoogste kwaliteit, maar u hoeft er niet bang voor te zijn dat u hier de hoogste prijs voor hoeft te betalen.